Contacteer ons | Sitemap | Privacy

Startpagina >> Ondersteuning
Op zoek naar instructies?
Veel Gestelde Vragen over het gebruik van Ascentive Software:
Klik op onderstaande vragen om meer te lezen.

Ik ervaar problemen met mijn gebruikersnaam & wachtwoord.

Er zijn verschillende redenen waarom uw gebruikersnaam of wachtwoord niet door de software, die u van Ascentive aankocht, wordt geaccepteerd:

• Misschien gebruikt u de onjuiste gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Uw gebruikersnaam en wachtwoord moesten hierworden aangemaakt. Indien u nog geen wachtwoord aangemaakt heeft, zult u de Activeringscode voor het abonnement nodig hebben. Zie de volgende vraag voor meer informatie.
  • U probeer in te loggen op software die u niet aankocht.
  • Zorg ervoor dat de naam van het abonnement dat u aankocht met de naam van de software die u probeert te gebruiken overeenkomt.
    Bijvoorbeeld: als u een abonnement kocht op PC SpeedScan Pro en geen andere producten, dan is het niet mogelijk il ActiveSpeed, PC ScanAndSweep of Spyware Striker te gebruiken. Uw gebruikersnaam en wachtwoord laten u enkel toe om in te loggen op de diensten waarvoor u betaald hebt.
    Als u geïnteresseerd bent in onze andere softwareproducten, kunt u hier meer te weten komen.
  • Uw gebruikersnaam en/of wachtwoord werden niet correct ingevoerd.
    Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Merk op dat deze informatie exact moeten worden ingevoerd zoals ze werd weergegeven toen u ze aanmaakte.

Ik kan mijn Software niet activeren.
De "Subscription Activation code" (Activatiecode voor het abonnement) (SAC) die met uw account geassocieerd is, ontgrendelt uw Ascentive Software abonnement. U kunt uw SAC-code in de bevestigingse-mail vinden die u ontving toen u uw item aankocht.
Als u een foutmelding kreeg die meedeelde dat uw activatiecode al gebruikt wordt, dan is het mogelijk dat u al een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakte. Indien u uw gebruikersnaam en wachtwoord niet kunt herinneren, stuur ons een e-mail om een dupilcaat aan te vragen.
Van zodra u het abonnement heeft ongrendeld, blijft het ontgrendeld tot wanneer u uw software opnieuw installeert. Lees de volgende vraag voor instructies over de herinstallatie.
Ik moet mijn software herinstalleren.
Als u uw software moet herinstalleren bezoek dan ons Vervangingscentrum om een andere kopie te downloaden. Selecteer uw product en wanneer het u gevraagd wordt, selecteer de optie "Dit programma op schijf opslaan". Dit zal uw programma op uw bureaublad opslaan. U hoeft niet opnieuw uw SAS-code in te voeren indien u al uw software gebruikte.
U heeft uw Loginnaam en wachtwoord nodig om uw software te gebruiken. Merk op dat uw loginnaam en wachtwoord hoofdlettergevoelig zijn. Ze moeten in uw software ingevoerd worden op exact dezelfde manier als tijdens de activatie.
Ik heb een Internetverbinding maar kan niet met de software/server verbinden.
U moet een actieve internetverbinding hebben om onze Softwareproducten te gebruiken.
De meest waarschijnlijke reden waarom u niet met onze server kunt verbinden is omdat uw firewall de toegang tot ons programma blokkeert (dit is wat firewalls moeten doen). U moet uw firewall zo configureren dat hij de toegang tot de software toelaat , of schakel uw firewall uit terwijl u de software gebruikt.

Controleer alle firewalls:
  • Windows firewall
  • Bijkomende firewall (bijv. Norton, Zone Alarm...)

• Als u een proxy server heeft:
  • Bevestig dat uw proxy-informatie correct werd ingevoerd.
  • Kijk uw proxy-informatie met de provider of netwerkbeheerder na.

• Als u geen proxy hebt of u niet zeker bent:
  • Bevestig dat er niets in uw proxy-instellingen werd ingevoerd.

• *Als u hier de proxy-instellingen invoert, en u heeft geen proxyserver, dan zal het programma niet verbinden.
    Er kunnen ook werkzaamheden aan de server aan de gang zijn of er is veel verkeer op de sever op het moment dat u probeerde in te loggen en uw programma gebruikt. In dit geval moet u gewoon later nog eens proberen.
    Hoe ik de software verwijderen of opnieuw installeren?
    om onze software te verwijderen, moet u eerst de software afsluiten. Om de software af te sluiten, opent u de werkbalk, rechts onderaan van uw computer, rechtermuisklik op het softwarepictogram en klik op "Afsluiten". Er zal een waarschuwing worden weergegeven, sluit de waarschuwing door op "X" te klikken. Klik op het Startmenu en klik vervolgens op het Configuratiescherm. Kies "Programma's toevoegen of verwijderen", selecteer de software die u wenst te verwijderen en klik op Verwijderen. Het installatievenster wordt geopend. Kies Verwijderen, klik op Volgende en volg de prompts om uw software te verwijderen.

Om onze software opnieuw te installeren, volgt u de bovenstaande stappen en start u uw computer opnieuw op. Download de software of voer deze uit vanaf uw back-up-CD en volg de prompts om opnieuw te installeren.

Hulp nodig met één van onze Producten?
    Vindt hieronder uw product:
    ActiveSpeed
    FAQs
    Handleiding
    SpeedScan
    FAQs
    Handleiding
    Scan&Sweep
    FAQs
    Handleiding
    SpywareStriker
    FAQs
    Handleiding

U vindt niet naar wat u op zoek bent?
    Stuur ons een e-mail en ons ondersteuningspersoneel zal u met alle plezier helpen.